Over ons


Sinds 1983 uw vertrouwde kledingreparatie partner in Utrecht. Er is geen enkel kledingstuk waar wij geen raad mee weten. Dus u kunt met alles bij ons aankloppen! De rits is stuk, het elastiek eruit, te lang, te smal, te breed. Kleine reparaties maar ook grote veranderingen kunnen worden gedaan. Kleine en soms ook grote defecten aan kleding blijken vaak nog heel goed tegen een aanvaardbare prijs, professioneel hersteld te kunnen worden. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen ons best om top kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Ons motto is: “Het gaat om de kwaliteit, niet de kwantiteit” Wij doen er dan ook alles aan om uw bestelling zo soepel en kwaliteitsvol te laten verlopen. Wij hebben ervaren medewerkers en uitgebreide apparatuur die zeer zorgvuldig met uw kledingstukken omgaan. Onze werkzaamheden bestaan uit knippen/verkorten, reinigen, repareren, noemt u het maar op…

De enige onafhankelijke vestiging, wij hebben geen andere franchise vestigingen.

  • Nummer 1 in Utrecht
  • In 1983 als eerste in Utrecht
  • Streeft naar kwaliteit
  • Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel
  • Thuisservice is mogelijk, neem contact op voor de mogelijkheden
  • Voor spoedreparaties 24 uur beschikbaar, kleine spoedreparaties zoals verkorten van broeken binnen 1 tot 2 uur

Wij streven naar 100% klanttevredenheid en doen ons best om top kwaliteit te leveren voor onze klanten. Neem contact op en ervaar het verschil!

Voor Spoedreparaties zijn wij 24 uur beschikbaar, kleine spoedreparaties zoals het verkorten van een broek doen wij zelfs binnen 1 tot 2 uur. Neem contact op voor meer info.